Träffa en fysioterapeut hos Ella
Din fysioterapeut på Ella hjälper dig med träning och fysisk aktivitet anpassat efter dina behov, besvär och mål. Du träffar en och samma fysioterapeut genom hela din behandling. Efter ditt första digitala besök kan du chatta med din fysioterapeut och följa dina personliga program för rehab och träning direkt i appen.

Få hjälp med träning och fysisk aktivitet

En graviditet och en förlossning är en stor påfrestning för kroppen och det tar minst 12 månader för vävnaderna att läka. Det innebär inte att man inte får röra på sig, utan tvärtom så har rörelse en läkande effekt, men det är viktigt att anpassa belastningen och visa lite extra hänsyn till din kropp. Ellas fysioterapeuter är inriktade på kvinnors hälsa, och hjälper dig att lägga upp träningen på rätt nivå för just dig – så du kan hjälpa din kropp att bli stark i en hälsosam takt.

Rådgivning och kunskap om din kropp

Din fysioterapeut ger dig kunskap om vad som händer i din kropp, så att du kan få bättre förståelse, stilla oro och minska rörelserädsla. Ellas fysioterapeuter arbetar också med egenvård och egenbehandling. Forskning visar att ökad tilltro till sin egen förmåga skapar bättre förutsättningar för lyckad rehabilitering. Egenbehandling kan vara ärrmassage efter kejsarsnitt, töjningsövningar eller egen triggerpunktsbehandling.

Så går behandlingen till

  1. Boka in ditt första digitala vårdbesök för att träffa din personligt tilldelade fysioterapeut. Under det första videobesöket pratar ni tillsammans om dina upplevelser, behov och mål.
  2. Efter första besöket får du individanpassade program för rehab och träning i appen. Du får också tillgång till en chatt med din fysioterapeut där du kan ställa enklare frågor, och boka in återbesök, när det passar dig.
  3. Få uppdaterade rehab- och träningsprogram efter varje återbesök du genomför, baserat på dina besvär, mål och var du befinner dig – innan, under och efter graviditet.

Boka tid i appen

Du bokar tid genom att ladda ned Ella, logga in med BankID och svarar på några inledande frågor om dig och din hälsa. Därefter kan du välja att boka tid hos en fysioterapeut. Ett digitalt vårdbesök kostar 250 kronor i patientavgift. Högkostnadsskydd och frikort gäller. Läs Ellas användarvillkor här.