För kvinnors hälsa, varje dag.
Vi arbetar för en bättre kvinnosjukvård och för att erbjuda lättillgänglig och multidisciplinär hjälp till alla kvinnor som är i behov av det.
För att ingen kvinna, gravid eller nybliven förälder ska behöva bita ihop och gå omkring med fysiska och psykiska besvär när det finns hjälp att få. För en bättre livskvalitet före, under och efter graviditet.
Därför finns vi. För att bidra till en bättre livskvalitet före, under och efter graviditet genom vår digitala vårdtjänst Ella.
/Emelie, Frida & hela teamet på Ella
Vår vision – trygg och tillgänglig vård
Pålitlig och kvalitetssäkrad
Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när du använder Ella. Därför arbetar vi systematiskt med utveckling och förbättring för att säkerställa patientsäkerhet, en hög medicinsk kvalitet och nöjda patienter – för att du ska få trygg och pålitlig vård.
I appen finns en CE-märkt triagering, som genom frågor om din hälsa hjälper dig att komma till rätt vårdprofession. Det innebär att patientsäkerhet och kvalitetssäkring är en hörnsten i vårt dagliga arbete. Ella ägs och tillhandahålls av Her Company AB som är en registrerad vårdgivare hos IVO.
Rätt vård vid rätt tid
I appen Ella kan du boka digitala besök och chatta med din personliga vårdgivare. Ellas vårdteam inom kvinnohälsa hjälper dig att förebygga och behandla besvär som är vanliga före, under och efter en graviditet. Du kan också lära dig mer om kvinnohälsa genom en kunskapsbank av artiklar, tips och råd.
Vårt mål är att Ella ska vara en avlastande resurs för barnmorskor och ett komplement till de fysiska besöken du har hos mödravården. Ella finns här för dig innan du blir gravid, under graviditeten och efter förlossningen med anpassad vård för just dig.
Her Company AB erbjuder vård till patienter i hela Sverige genom Aktivera Kiropraktik & Rehab och Sigtuna Vårdcentral.
Team Ella
Emelie Hollsten
Medgrundare & CEO
Erfaren entreprenör, föräldracoach och f.d. elitgymnast.
Asabea Britton
Medgrundare & CHIEF Midwife
Leg. barnmorska, folkbildare och inspiratör till mammor.
Frida Johnson
Medgrundare & COO
Leg. fysioterapeut med spetskompetens i kvinnlig hälsa och obstetrik.
Stina Algulin
Medgrundare & CHIEF Dietician
Leg. dietist och inspiratör för goda, sunda och hållbara matvanor.
Sara Vazda
QA/RA DIRECTOR
Leg. biomedicinsk analytiker med spetskompetens i medicinteknik och regelverk för vårdgivare.
Monika Lindquist
INTERIM CMO & CCO
Investerare, CMO & CCO.
Simon Pålstam
CTO
Fullstack-utvecklare med lång erfarenhet av att driva utveckling på startup- och scaleup-bolag.