För en bättre vård före, under och efter graviditet
Ellas vårdteam av fysioterapeuter, psykologer och dietister inriktade på kvinnohälsa erbjuder digitala vårdbesök i hela Sverige. Vi hjälper till med:
  • Hälso- och sjukvårdsinsatser vid graviditetsrelaterade besvär, till exempel smärttillstånd i rygg och bäcken.
  • Kostråd vid graviditet och till föräldrar med barn i samband med sjukdomstillstånd eller risk för sjukdom.
  • Behandling av gravida med fetma (BMI 30 eller högre).
  • Psykologbehandling vid lindrig till måttlig psykisk ohälsa på primärvårdsnivå – genom hela livet.
Samarbeta med Ella
Jobbar du med kvinnohälsa, på BVC eller MVC och är intresserad av att lära känna oss? Kanske har du patienter du vill hänvisa till oss, önskar att vi föreläser på din arbetsplats eller vill utforska andra samarbetsmöjligheter? Då är du varmt välkommen att höra av dig!
Kontakta oss
Hjälp oss att hjälpa fler
Vill du bidra till att fler kvinnor, gravida och nyblivna föräldrar kan få hjälp att må bättre? Hjälp oss att sprida ordet om vår digitala vårdtjänst Ella!
1. Ladda ner vårt informationsblad i PDF-format.
2. Skriv ut den på ett vitt A4-papper.
3. Sätt upp den där du vill!
Vi blir så glada om den får äran att pryda en vägg på din mottagning, i ett väntrum – eller kanske i repan på ert gym? Tillsammans kan vi göra skillnad. Stort tack!
Ladda ner informationsblad (PDF)
Så jobbar vi på Ella
Ellas vårdteam består av fysioterapeuter, dietister och psykologer med kunskap och erfarenhet av kliniskt arbete med gravida, postgravida och kvinnors hälsa.
I ett tvärprofessionellt vårdteam arbetar vi tillsammans i en innovativ miljö. I Ellas digitala, egenutvecklade adminverktyg individanpassar vi vårdprogram, skickar hälsoformulär, chattar och har digitala vårdmöten med patienter före, under och efter graviditet.
A laptop with a chat.
Vi föreläser för föräldrar och vårdpersonal
Det är viktigt för oss att sprida kunskap om fysisk och psykisk hälsa före, under och efter graviditet. Det gör vi för att ta bort stigmat kring kvinnorelaterade besvär, öka kunskapen om vilken hjälp som finns att få och för att samverka med vårdgivare som delar vår patientgrupp. I dagsläget föreläser vi framför allt för barnmorskor på MVC och BVC samt för deras patienter som uppskattas varmt.
Vi föreläser gärna på evenemang och mässor, hos vårdkollegor, samarbetspartners samt i vårt digitala koncept Föreläsning & frågestund för gravida och nyblivna föräldrar.
Välkommen att kontakta oss på hej@ella.se om du är intresserad av att veta mer!
A laptop with a chat.
Så jobbar vi på Ella
Ellas vårdteam består av fysioterapeuter, dietister och psykologer med kunskap och erfarenhet av kliniskt arbete med gravida, postgravida och kvinnors hälsa.
I ett tvärprofessionellt vårdteam arbetar vi tillsammans i en innovativ miljö. I Ellas digitala, egenutvecklade adminverktyg individanpassar vi vårdprogram, skickar hälsoformulär, chattar och har digitala vårdmöten med patienter.
Föreläsningar och digitala mammagrupper
Det är viktigt för oss att sprida kunskap om fysisk och psykisk hälsa före, under och efter graviditet. Det gör vi för att ta bort stigmat kring kvinnorelaterade besvär, öka kunskapen om vilken hjälp som finns att få och för att samverka med vårdgivare som delar vår patientgrupp. I dagsläget håller vi främst föreläsningar för barnmorskor inom MVC och BVC samt för deras patienter – som uppskattas varmt.
Vi föreläser gärna på evenemang och mässor, hos vårdkollegor, för blivande och nyblivna föräldrar i digitala mammagrupper och hos samarbetspartners.
Välkommen att kontakta oss på hej@ella.se om du är intresserad av att veta mer!