Boka vårdbesök hos Ella

Kejsarsnitt

Efter ett kejsarsnitt är det vanligt att känna osäkerhet kring hur, vad och när träning och aktivitet kan påbörjas. Smärta i ryggen och axlar kan uppstå på grund av rädsla att sträcka på kroppen. Att vara still hjälper oftast inte, utan rörelse i rätt dos är läkande.

En fysioterapeut hjälper dig med träning och rörelse på rätt nivå för att stimulera läkning och återgång till din tidigare aktivitetsnivå. Fysioterapeuten kan också hjälpa dig med ergonomi, smarta tips för att minska smärta samt kunskap och verktyg för att ta hand om ditt ärr.

Boka digital efterkontroll efter kejsarsnitt

Ellas fysioterapeuter erbjuder dig som önskar en digital efterkontroll efter kejsarsnitt, där ni bland annat går igenom läkning och återhämtning, ärrvård, smärta och besvär. Den här efterkontrollen är ett komplement till, och kan bokas både före eller efter, fysisk efterkontroll hos din barnmorska. Välkommen att boka din tid!

Senast uppdaterad:
November 3, 2023
Innehållet är granskat av:
Elinor Åred, leg. fysioterapeut på Ella.

Boka tid i vårdappen Ella

Ellas vårdteam av psykologer, dietister och fysioterapeuter hjälper dig med vanliga besvär före, under och efter graviditet. Ladda ner Ella från App Store eller Google Play och boka en tid som passar dig. Patientavgift 250 kronor. Frikort och högkostnadsskydd gäller.

Ladda ner Ella och boka din tid
Upptäck fler vanliga besvär